Новини

50 възможности за развитие

Програмата „50 възможности за развитие“ е инициатива на Агрополихим, с която дружеството се подготвя за голямото честване на своята 50-годишнина по-късно през тази година.

Неслучайно в сърцевината на програмата стои темата за развитието. Освен да хвърли поглед назад към собственото си развитие от изминалите 50 години, за компанията е важно да даде своя принос за израстването на следващото поколение млади специалисти, които да допринасят за развитието и на региона, и на страната ни.

Замисълът е програмата „50 възможности за развитие“ да предоставя разнообразни форми на подкрепа за ученици и студенти, доказали желанието и потенциала си за развитие в сферите на дейност на компанията. Сред тези сфери са: химични технологии, енергетика, търговия, доставки, логистика, автоматизация на производството, екология, безопасни условия на труд, механо и електро поддръжка, информационни технологии, инвестиционни проекти, счетоводство и финанси, право, комуникации, човешки ресурси.

Подкрепата на Агрополихим за развитието на бъдещите учени, специалисти и иноватори ще бъде разгърната под формата на парични стипендии, възможности за специализирани стажове, менторски програми, ваучери за обучителни програми и кариерни консултации, както и много други формати, които Агрополихим ще обявява поетапно през годината на официалния сайт на компанията.

Назад към Новини