Най-ценният актив на Агрополихим АД са хората, които работят тук.

Политика по Човешки ресурси

Ние отлично разбираме важността на социалното благополучие на работещите в дружеството и провеждаме конкурентна политика на заплащане в условията на точно прилагане, на нормативната уредба, регулираща трудовите правоотношения, социални придобивки като осигурено столово хранене, безплатен транспорт, постоянно трудово медицинско обслужване, медицинска застраховка, ваучери за храна, стимул за семейства – почивна база, учебни пособия за учащи и др.

Ние държим на високата квалификация и постоянното професионално развитие на нашите служители и по тази причина предоставяме курсове за поддържане и повишаване на квалификацията и възможности за професионално развитие и усъвършенстване в динамична работна среда. Агрополихим АД взема участие в усвояването на средства в полза на своите служители от Европейския социален фонд чрез оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Ако желаете да сте част от нашия екип и искате да се запознаете с условията за това, моля не се колебайте да се свържете с нас като попълните следния формуляр и го изпратите до отдел „Човешки ресурси“ на hr@agropolychim.bg.

Можете да разгледате списъка на свободните позиции, които предлагаме в момента и да кандидатствате онлайн на тази страница.