Новини

Агрополихим отбеляза 20-годишнината от приватизацията си

С грандиозно шоу в присъствието на почти 2000 човека „Агрополихим“ АД отбеляза 20-годишнината от приватизацията на дружеството.


Снимки: Петко Момчилов

Компанията е основана през 1974 г. като държавно предприятие, а през 1999 г. българската Агенция за приватизация продава 63% от капитала на дружеството. Към момента “Агрополихим” АД е изцяло частно дружество с българско и белгийско акционерно участие, в което работят 1000 души.

В ретроспекция на събитията от преди 20 години, изпълнителният директор на „Агрополихим“ АД Филип Ромбаут с нескрито вълнение разказа за предизвикателствата, с които се сблъскват новите собственици на дружеството тогава, за българската действителност и за това как се развива компанията през годините.

©

Печели, споделяй и се забавлявай, повтори още веднъж своята максима Филип Ромбаут и подчерта, че успехите на „Агрополихим“ са станали възможни благодарение на целия екип – на хората, работили в компанията.

2020-та е годината, в която с поредица от събития дружеството отбелязва 20-годишнината от приватизацията си. В празничния концерт, който се проведе на 8 февруари в Двореца на Културата и спортна във Варна участваха примата на българската естрада Силвия Кацарова, рапърът Ицо Хазарта и един от най-обичаните български изпълнители – Васил Найденов.


За доброто настроение на гостите, в качеството си на ръководител на специално учредения за случая отдел за купони и забавления, се погрижи Христо Димитров – Тито.

Концертът, придружен с изискан коктейл, беше своеобразен комплимент на ръководството на „Агрополихим“ към хората, които създават облика на компанията днес и към тези, които са били част от екипа през годините.

Назад към Новини