Новини

Четвърта национална среща на земеделските производители в България

За четвърта поредна година АЗПБ събра над 500 земеделски производители, които имаха възможността да научат повече за новостите в усвояването на европейските и националните средства за агросектора, готовност за кампания по директни плащания 2016г., предстоящи приеми по Програма за развитие на селските райони и Програма за морско дело и рибарство, актуалните проблеми, нормативни промени, тенденции, обобщение на първата година от прилагане на ОСП 2014-2020 и още интересни и актуални за агробизнеса теми, с които може да се запознаете.

1


Откриването на събитието направи Венцислав Върбанов – председател на Асоциацията на земеделските производители в България. След срещата с ръководството и експертите на МЗХ, ДФЗ, ИАРА по актуалните теми в сектора, Йордан Илиев – ръководител отдел „Агрохимия и почвознание“ представи презентация, имаща за цел да популяризира новите течни торове ФАСТ и ФАСТ +.

В рамките на срещата имаше изложение, в което Агрополихим се включи, като представи всички продукти и услуги в сферата на земеделието.

2

Назад към Новини