Новини

„Мениджър за един ден“ 2019 – вдъхнови бъдещето!

За четвърта поредна година „Агрополихим“ АД дава своя принос за бъдещето чрез участието си  в „Мениджър за едни ден“. Това е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria, чиято цел е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. В рамките на събитието младите хора се запознават с реалната работна среда в компании и организации от цялата страна.

10 ученици работих в „Агрополихим“ на 7 ноември. В рамките на един ден те заеха позициите Ръководител на Централната изпитвателна лаборатория, на отдел „Външна търговия“ „Корпоративна сигурност и охрана“, ръководители административна дейност и фасилити мениджмънт и координатор, отдел „Агрохимия и почвознание“.

Учениците от Варненската търговска гимназия „Георги Ст. Раковски“, Професионалната гимназия по икономика „Д-р Иван Богоров“, Математическата гимназия във Варна и Професионалната гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“ в гр. Сливен се запознаха с историята и дейността на „Агрополихим“, направиха обиколка на производствените площадки и решаваха реални казуси от работата на мениджърите по отдели.

В края на работния си ден те се срещнаха с Изпълнителния директор на компанията инж. Красимир Бербенков, от когото получиха сертификати за участие в инициативата и важни напътствия за професионалното си развитие.

Не може да бъде мениджър човек, който не е открит, не е честен и не се отнася с уважение и колегиалност към всички, категоричен е изпълнителният директор  на „Агрополихим“ АД. Той посъветва младите хора да бъдат любопитни, да не търсят готови решения на проблемите и да се доверяват на интуицията си.

Назад към Новини