Новини

Покана за изразяване на интерес за участие в конкурс

Уважаеми Партньори,

„Агрополихим“ АД продължава динамичното си развитие и търси нови възможности за партньорства. Компанията стартира мащабна реорганизация на логистичната си дейност и като основна част от този процес бе взето решение за възлагане на изпълнението на вътрешните логистични дейности на външен партньор с доказан във времето опит и капацитет.

В обхвата на бъдещите договорни взаимоотношения, ще бъдат включени разнородни товаро-разтоварни и транспортни операции, които се извършват на територията на завода за минерални торове, депото за отпадъчен фосфогипс и Пристанище Варна-Запад, които се намират в индустриалната зона на град Девня.

Основните изисквания към заинтересованите компании, желаещи да преминат към следваща фаза на подбор, в която ще бъдат представени повече детайли са:


• минимум 10 години опит в областта на изпълнение на логистични дейности в индустриална среда;
• ръководен и експертен опит на служителите, при изпълнението на разнородни логистични операции;
• автопарк от индустриална тежка подемна и универсална транспортна техника, с възможност за дислоцирането ѝ на територията на „Агрополихим“ АД. Собствена сервизна дейност с богат опит;
• готовност за покритие на пълния спектър от вътрешни логистични задачи;
• референтни клиенти със сходни логистични дейности в портфолиото на компанията.

В случай, че отговаряте на основните критерии и вярвате, че можем да изградим дългосрочно и взаимноизгодно партньорство, ще се радваме да се срещнем с Вас и да започнем разговори!

За да изразите интерес за участие в нашия конкурс, моля изпратете на e-mail адрес: logistics@agropolychim.bg официално писмо, с подробна информация за Вашата компания, до 17.09.2021 г. Само селектираните кандидати ще бъдат поканени за участие в следващата фаза на конкурса.

С уважение,

Красимир Бербенков
Изпълнителен директор

 

Назад към Новини