Новини

Първа пролет за детска градина „Здравец“, гр. Девня

На 22 март, четвъртък, от 10:30 ч. в Девня, кв. „Повеляново“, ще се състои тържествена церемония по откриването на реновираната детска градина „Здравец“. Ремонтът на детското заведение е част от ценностите на „Агрополихим“ да се грижи за жителите на града и това, което е важно за тях. На събитието ще присъстват кметът на Общината, Свилен Шитов, изпълнителният директор на „Агрополихим“ АД, Филип Ромбаут, директорът на ДГ „Здравец“ Лиляна Стефанова, педагози и др.

В рамките на 12 месеца ръководството на „Агрополихим“ АД инвестира над 100 000 лева в дейности по санирането на детската градина: монтаж на нова дограма, топлоизолация на външни стени, боядисване, електроремонтни дейности.

Като социално отговорна компания, „Агрополихим“ следва устойчива политика, с която инвестира както в инфраструктурата, така и в образованието на девненския квартал. “. В края на 2016 г. кметът Свилен Шитов и изпълнителният директор на „Агрополихим“ Филип Ромбаут се споразумяха по ключови въпроси, значими за девненци и най-вече за жителите на  кв. „Повеляново. „Агрополихим“, местната власт и обществеността на града, обсъдиха официално ефективни перспективи, където жителите на Девня са водещ приоритет за компанията, включително и по отношение набирането на работна ръка.

Назад към Новини