ФАСТ – NPK 6:12:12
Общи сведения
Продукт, създаден за приложение при всички видове култури във всяка фаза от тяхното развитие (МТН-31052010). Подходящ е за третиране на маслодайни култури в началните фази на развитие, като спомага за преодоляване на стреса от атмосферните условия и третирането на посевите с препарати за растителна защита. Може да се прилага, както листно, така и почвено. Балансираното съдържание на хранителни елементи спомага за пълното задоволяване нуждите на растенията от макрохранителни вещества. Съвместим с препарати за растителна защита.
Предимства
- Подобрява физиологията на растенията
- По-добро развитие на растенията, по-висок качествен и количествен добив
- Подобрява качеството на продукцията
- Предотвратява стрес при растенията независимо от тяхната фаза на развитие
- Стимулира развитието на кореновата система в началните етапи от развитие на растенията, при липса на условия за усвояване на гранулирани торове от почвата
- Лесна за ползване течна формула, не създава проблем при приложението
- Дава възможност за различни варианти на приложение – листно, чрез капково напояване или дъждуване
Характеристики
ПОКАЗАТЕЛ | НОРМА | Хармонизиран стандарт за анализ | |||||
Oбщ азот (N), % | 6,0 ± 1.9 | БДС EN 15750 | |||||
Амиден Азот (N), % | 5.4 ± 1.9 | БДС EN 15604 | |||||
Общ Фосфорен пентаоксид (Р2О5), % | 12,0 ± 1.9 | БДС EN 15956; БДС EN 15959 | |||||
Фосфорен пентаоксид (Р2О5), разтворим във вода, % | 12,0 ± 1.9 | БДС EN 15958; БДС EN 15959 | |||||
Kалий (като К2О), разтворим във вода, % | 12,0 ± 1,9 | БДС EN 15477 |
Опаковка
- Туби — 3, 5, 10, 20 л (PET)
- Пластмасови IBC контейнери — 1000 л
Митнически тарифен номер
3105201090
Препоръки за употреба
Култура | Култура | Момент на приложение |
Пшеница, ечемик | 200–300 мл/дка | От фаза братене до фаза изкласяване |
Царевица | 200–300 мл/дка | От фаза 6 лист до фаза изметляване |
Слънчоглед | 200–300 мл/дка | От фаза 4–6 лист до фаза бутонизация |
Рапица | 200–300 мл/дка | От фаза 3 лист до фаза бутонизация |
Лозя | 200–300 мл/дка | През цялата вегетация |
Овощни култури | 200–300 мл/дка | През цялата вегетация |
Зеленчукови култури | 200–300 мл/дка | През цялата вегетация |